Ελλάδα

Αποκάλυψη Pagenews: Ο ληστής του Καματερού είχε ληστέψει άλλες 3 φορές το super market – Με ακάλυπτο πρόσωπο

Αποκάλυψη Pagenews: Ο ληστής του Καματερού είχε ληστέψει άλλες 3 φορές το super market – Με ακάλυπτο πρόσωπο
Για τέταρτη φορά μπήκε να ληστέψει το ίδιο σούπερ μάρκετ ο 39χρονος. Και τις τρεις προηγούμενες δεν φορούσε τίποτα για να κρύψει το πρόσωπό του. nΟπως αποκαλύπτει το pagenews ο ληστής από τα νεύρα του είχε... σπάσει τα ταμεία.

Άλλες τρεις φορές είχε μπει και είχε ληστέψει το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ στο Καματερό, επί της οδού Φυλής, ο ένοπλος ληστής που το Σάββατο… μπούκαρε με όπλο και εν τέλει τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά αστυνομικών.

Η ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων “έδειξε” στην αστυνομία πως ο 39χρονος άνδρας είναι… σεσημασμένος στις ληστείες. Όπως είναι σε θέση, μάλιστα, να αποκαλύψει το Pagenews.gr, την προηγούμενη φορά είχε σπάσει δύο πληκτρολόγια ταμείου από τα νεύρα του, επειδή η υπάλληλος καθυστερούσε να του δώσει τα χρήματα.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό του θράσους του πως όσες φορές μπήκε στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, το έκανε χωρίς να φοράει κάποια κουκούλα ή οτιδήποτε άλλο που να κρύβει τα χαρακτηριστικά του, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Pagenews.gr. Παρ’ όλα αυτά, οι αρχές δεν είχαν καταφέρει τόσο καιρό να φτάσουν στον εντοπισμό του και χρειάστηκε να κινδυνεύσει ακόμα και ανθρώπινη ζωή για να τον συλλάβουν, αφού πρώτα είχε πάρει όμηρο μια υπάλληλο, που κατάφερε να του ξεφύγει.

Το Σάββατο οι υπάλληλοι κατάφεραν και πάτησαν το κουμπί πανικού με το που τον είδαν να κινείται έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να φτάσει γρήγορα στο σημείο η Άμεση Δράση και τελικά να τον συλλάβει, αφού πρώτα τραυματίστηκε από τα πυρά των αστυνομικών.

Ο 39χρονος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ είναι φρουρούμενος από δυνάμεις της αστυνομίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments