Ελλάδα

Ο Σίλβα Κλέιτον μάρτυρας στο τροχαίο δυστύχημα με την Porsche

Ο Σίλβα Κλέιτον μάρτυρας στο τροχαίο δυστύχημα με την Porsche
Οδηγούσε το Audi R8 που ακολουθούσε το μοιραίο αυτοκίνητο.

Ο Σίλβα Κλέιτον είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος οδηγούσε το Audi R8, που βρέθηκε πίσω από την μοιραία Porsche του Γιώργου Βακάκη και είδε το δυστύχημα που συγκλόνισε την χώρα στην Εθνική οδό.

“Πήγαινα στη Λάρισα. Πέρασα από το σημείο του τροχαίου και είδα φωτιά. Εκεί είναι ένα σημείο που έχει τουαλέτες. Ήθελα να σταματήσω να πάω στην τουαλέτα αλλά είδα φωτιά. Μόλις πλησιάζω, βλέπω να έχει φωτιά, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Αυτοκίνητο δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή», δήλωσε στο protothema.gr και πρόσθεσε:

“Είδα έναν άνθρωπο να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πλησίασα να τον ρωτήσω αν θέλει κάτι. “Θέλεις κάποια βοήθεια;” του είπα. “Να φέρω τον πυροσβεστήρα;” Και ο άνθρωπος μου είπε ακριβώς αυτό: “Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα…”. Τι να πω; Εγώ έχω παιδί στην ίδια ηλικία με το δικό του και αμέσως το μυαλό μου πήγε εκεί… Έμεινα εκεί πέντε λεπτά και έβλεπα τι γινόταν. Μαζί ήταν και άλλα άτομα που έβλεπαν”.

O Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στην κυπριακή Ομόνοια και στο παρελθόν αγωνιζόταν σε Καλαμαριά, Λάρισα, Παναθηναϊκό και Ξάνθη, πήγαινε εκείνη την ημέρα στη Λάρισα και βρέθηκε να γίνει μάρτυρας της μοιραίας σύγκρουσης. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments