Αθλητισμός

Ανύψωση του ηθικού των παικτών από Κωστένογλου!

Ανύψωση του ηθικού των παικτών από Κωστένογλου!
​Να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του επέλεξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Νίκος Κωστένογλου. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θέλησε να επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο τομέα, καθώς έχει διαπιστώσει ότι ακόμα το επίπεδο δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα, παρότι έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση. «Εγώ πιστεύω σε εσάς και πιστεύω στην άνοδο. Πρέπει να το πιστέψετε […]

​Να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του επέλεξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θέλησε να επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο τομέα, καθώς έχει διαπιστώσει ότι ακόμα το επίπεδο δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα, παρότι έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση.

«Εγώ πιστεύω σε εσάς και πιστεύω στην άνοδο. Πρέπει να το πιστέψετε και εσείς. Αν η ομάδα βγάλει τις πραγματικές της δυνατότητες μέσα στο γήπεδο, μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε μέχρι το τέλος της σεζόν», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο 47χρονος προπονητής.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του άλλωστε να έχει ενώπιόν του παίκτες που είναι έτοιμοι για τον στόχο και έχουν την ψυχική δύναμη να αντεπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments