Lifestyle

Σόφη Πασχάλη: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τη Λάουρα (vid)

Σόφη Πασχάλη: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τη Λάουρα (vid)
Η φωτογραφία της Σόφης Πασχάλη με τη Λάουρα Νάργες έγινε... viral αφού η καθηγήτρια yoga είχε αναφέρει πως δεν γνωριζόταν με την Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Η φωτογραφία της Σόφης Πασχάλη με τη Λάουρα Νάργες έγινε… viral αφού η καθηγήτρια yoga είχε αναφέρει πως δεν γνωριζόταν με την Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Ο κόσμος άρχισε να… τρολάρει τις δύο γυναίκες για το “ψέμα” που αποκαλύφτηκε, ωστόσο η Σόφη Πασχάλη έρχεται να δώσει τη δική της απάντηση με συνέντευξή της και να επισημάνει πως απλά βρέθηκαν μαζί σε ένα event.

“Το περιοδικό Forma είχε κάνει πέρυσι ένα event στην παραλία στη Βάρκιζα. Εγώ συνεργάζομαι με το περιοδικό, η Λαόυρα Νάργες ήταν εκεί λόγω του ομίλου. Ήμασταν σε ένα event καλεσμένες.

Όταν πηγαίνουμε όλοι μαζί σε event βγάζουμε φωτογραφίες; Είμαστε φίλοι; Ήμασταν εκεί και σε κάποια άλλα event. Βγάλαμε λοιπόν κάποιες κοινές φωτογραφίες. Δεν είναι ότι δεν γνωριζόμασταν. Είπα δεν ήμασταν φίλες. Άλλο το γνωστές, άλλο το φίλες. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά; Λέω την αλήθεια. Τώρα αν την αλήθεια κάποιος δεν μπορεί να την καταλάβει γιατί την μπερδεύει, δεν είναι δικό μου θέμα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments