Αθλητισμός

“Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες ο Ελαμπντελαουί”! (pic)

“Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες ο Ελαμπντελαουί”! (pic)
Σοκαρισμένη γυναίκα καταγγέλλει ότι ο (παντρεμένος) Ομάρ Ελαμπντελαουί της έστελνε ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες μέσω snapchat.

​Η συγκεκριμένη καταγγελία έγινε στην βρετανική εφημερίδα «SUN», που φιλοξενεί και δηλώσεις της γυναίκας, η οποία μιλά με λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Ελαμπντελαουί έστειλε «ροζ» φωτογραφίες του στην κοπέλα και στη συνέχεια κάποια μηνύματα, ενώ ήταν σε ξενοδοχείο του Λονδίνου με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας για την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας με την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ.

«Η Χαλ δεν είναι τόσο όμορφη, αλλά εγώ είμαι όμορφος και είμαι εδώ. Χε χε» φέρεται να έγραψε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής σε ένα από τα μηνύματά του.

Σε άλλο μήνυμα, ο παίκτης της Χαλ ζήτησε από την κοπέλα να τον… επισκεφθεί στο ξενοδοχείο και της έγραψε: «Δείξε μου εσένα τώρα… Με κάνεις να μην σκέφτομαι τους κανόνες και να σε φέρω στο δωμάτιό μου».

«Δεν μπορώ να καταλάβω την υπεροψία του. Λες και είναι τόσο φοβερό που παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ένιωσα αηδία» ανέφερε η κοπέλα στη «SUN».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments