Αυτά ζήτησε από Μαρινάκη, Αλαφούζο, Ιβάν και «Τίγρη» ο Βασιλειάδης | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Απριλίου 2017, 06:59 5 Απριλίου 2017, 6:59

​Ο Γιώργος Βασιλειάδης προσκάλεσε τους τέσσερις «μεγάλους» στο γραφείο του και την Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, αλλά και η ηγεσία της Λίγκας να συζητήσουν με τον Υφυπουργό όλα τα καυτά θέματα του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο Βασιλειάδης είχε ήδη συναντηθεί… μυστικά μέσα στον Μάρτιο με τους ισχυρούς άνδρες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Super League. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη να θάψουν τα «τσεκούρια», προκειμένου να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές προς το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, ο Βασιλειάδης φέρεται να ζήτησε από τα αφεντικά των «μεγάλων» την στήριξη της ΚΕΔ, η οποία είναι επιλογή της FIFA και της UEFA, να προχωρήσει η μείωση των ομάδων και να υπάρξει συμφωνία για την αναδιανομή των τηλεοπτικών, να ελεγχθούν αποτελεσματικά οι οργανωμένοι οπαδοί, να πέσουν οι τόνοι μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν και παράλληλα να αποφύγουν τις εμπρηστικές δηλώσεις.

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες: