Αθλητισμός

Η Μπαρτσελόνα αποφασίζει για τον Ντεουλοφέου

Η Μπαρτσελόνα αποφασίζει για τον Ντεουλοφέου
Ο Καταλανός ακραίος επιθετικός, Ζεράρ Ντεολοφέου, φέρεται έτοιμος να μετακινηθεί από την Έβερτον στη Μίλαν το προσεχές καλοκαίρι, με τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα να αποφασίζει για ενδεχόμενη επιστροφή του παίκτη στην Βαρκελώνη.

​Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου, αποτελούσε πολύτιμη μονάδα για τη Μπαρτσελόνα κατά την θητεία του στις ακαδημίες της ομάδας, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να εξελιχθεί σε μία ομάδα μακριά από το Καμπ Νου.

Μετά το μέτριο πέρασμα του απο την Έβερτον και τη Σεβίλλη, ο νεαρός Καταλανός εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Μίλαν και τους «ροσονέρι» να εξετάζουν την απόκτηση του παίκτη έναντι 18 εκατομμυρίων λιρών.

Ο παίκτης μετακινήθηκε από την Μπαρτσελόνα στην Έβερτον το 2015, με τους «μπλαουγκράνα» να διατηρούν τη δυνατότητα επαναγοράς του, με μόλις 12 εκατομμύρια ευρώ, έως τις 30 του επερχόμενου Ιούνη.

Η Μίλαν βέβαια αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη έναντι 18 εκατομμύρίων ευρώ, ενώ φέρεται να προτίθεται να τον αγοράσει όσο πιο φθηνά γίνεται, ώστε να τον πουλήσει ακολούθως στην Μπαρτσελόνα αποκομίζοντας κέρδος.

«Θα σκεφτώ για το μέλλον μου. Είμαι χαρούμενος στη Μίλαν, αλλά είμαι δανεικός από την Έβερτον και η Μπαρτσελόνα διατηρεί το δικαίωμα για την επαναγορά μου. Δεν το σκέφτομαι τώρα.», δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης.

Με τον Λουίς Ενρίκε να βρίσκεται υπ’ ατμόν από την Βαρκελώνη, ο νέος τεχνικός της ομάδας θα κληθεί να αποφασίσει για την μεταγραφή του Ντεουλοφέου στην ομάδα.

Εφ’ όσον πάντως η Μπαρτσελόνα διατηρήσει το 3-4-3 που εφαρμόζει εσχάτως, ο Ντεουλοφέου θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος, λαμβάνοντας τη θέση του Ραφίνια, το μέλλον του οποίου διαφαίνεται αμφίβολο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments