Αθλητισμός

Σούπερ Λίγκα: ΚΕΔ με κλήρωση και μακριά από την ΕΠΟ!

Σούπερ Λίγκα: ΚΕΔ με κλήρωση και μακριά από την ΕΠΟ!
Να φύγει η διαιτησία από την ΕΠΟ θέλει η Σούπερ Λίγκα και σε αυτό το σημείο ίσως ταυτίζεται με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, ο οποίος επανειλημμένα έχει δηλώσει πως πρέπει να σπάσει ο "εναγκαλισμός" της ομοσπονδίας με τη διαιτησία.

​Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που είχε πρόσφατα η ηγεσία του συνεταιρισμού με την αντίστοιχη της ΕΠΟ προτάθηκε από την πλευρά της Λίγκας τα μέλη της ΚΕΔ να προκύπτουν από κλήρωση που θα γίνεται ανάμεσα σε πρόσωπα που προτείνουν οι ΠΑΕ.

Σε αυτό το πλαίσιο ζητήθηκε η ΚΕΔ να μην έχει ως πρόεδρο παράγοντα, όπως είχε μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ τέθηκε και θέμα «μετακόμισής» της στα γραφεία της Λίγκας.

Επίσης η Σούπερ Λίγκα πρότεινε να εκπροσωπεί το 36% στις ΓΣ της ΕΠΟ, να αποκτήσει τη δικαιοδοσία την Α’ ΕΕΟΔ, να καταργηθούν τα παράβολα μεταγραφών, να τροποποιηθεί η αναλογία των πειθαρχικών προστίμων υπέρ της, να μειωθούν οι ομάδες της Football League και να περάσει η διοργάνωση της στην ομοσπονδία και τέλος το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να γίνεται σε δύο ομίλους, από τέσσερις που είναι σήμερα.

Στην ΕΠΟ δεν δεσμεύτηκαν για την αποδοχή καμίας πρότασης.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments