Αθλητισμός

Ποιος Φορτούνης; Άλλος “ερυθρόλευκος” οδεύει προς Τουρκία

Ποιος Φορτούνης; Άλλος “ερυθρόλευκος” οδεύει προς Τουρκία
Μπεσίκτας και Φορτούνης δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως άλλη τουρκική ομάδα που ενδιαφέρεται για ερυθρόλευκο παίκτη. Διαβάστε το παρασκήνιο.

Τα σενάρια του τελευταίου καιρού σχετικά με παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα δίνουν και παίρνουν, με τις τούρκικες ομάδες να είναι εκείνες που παρουσιάζονται έτοιμες να κάνουν κίνηση έχοντας πολλά εκατομμύρια να διαθέσουν.

Τις τελευταίες μέρες το σενάριο που έπαιζε πολύ ήταν εκείνο του Φορτούνη και της Μπεσίκτας, αλλά τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ίδιος ο παίκτης έβαλαν “τέλος” και επί της ουσίας έκλεισε το θέμα εν τη γεννέσει του. Άλλωστε, η Μπεσίκταςε δεν θα μπορούσε να φτάσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για το νούμερο ένα περιουσιακό του στοιχείο.

Ωστόσο, Τούρκοι και Ολυμπιακός δεν σταματούν εδώ. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα και τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Γαλατασαράι έχει αρχίσει να ρίχνει τα… δίχτυα της προς λιμάνι μεριά και ο στόχος της είναι ο Σεμπά.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σταθμίσει πωλητική αξία για τον Βραζιλιάνο, ωστόσο πιθανότατα θα χρειαστεί να το κάνουν αφού ο Λατίνος χαφ έκανε εξαιρετική σεζόν και θα υπάρξει σίγουρα ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του.

Πόσο θα είναι το ποσό; Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα δεχόταν μια πρόταση της τάξης των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για τον Βραζιλιάνο και περιμένουν προτάσεις, που αν φτάσουν σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα, τότε η πιθανότητα πώλησης θα αυξηθεί κατακόρυφα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments