Απολογούνται πατέρας και γιος για το φονικό στα Ανώγεια | Pagenews.gr
Pagenews Team 13 Απριλίου 2017, 09:27 13 Απριλίου 2017, 9:27

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν σήμερα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο 54χρονος και ο 21χρονος από τα Ανώγεια για να απολογηθούν για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε την Κυριακή των Βαΐων στα βοσκοτόπια στο Αόρι στα ορεινά του Ψηλορείτη.

Από το επεισόδιο έχασε τη ζωή του ο 24χρονος Μανόλης Στρατάκης. Δρακόντεια, υπό το φόβο επεισοδίων είναι τα αστυνομικά μέτρα τόσο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου όσο και στο Δικαστικό Μέγαρο, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Στο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου βρίσκονται και συγγενείς του θύματος οι οποίοι απαιτούν να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Η κατάσταση που επικρατεί στην τοπική κοινωνία μεταξύ των συγγενών τόσο του θύματος όσο και της οικογένειας του δράστη είναι τέτοια που η ΕΛ.ΑΣ διατηρεί δυνάμεις με στόχο να μη δημιουργηθούν εντάσεις.

Μπορεί ο 54χρονος να συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο ίδιος ευθύνεται για το θάνατο του ανιψιού του, όμως η αστυνομία, η οποία ακόμη δεν έχει γνώση για το που βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος, καλείται να βρει λύση μέσα από τη διαδικασία της ανάκρισης. Πάντως, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι μεταξύ των συμμετεχόντων στο διαπληκτισμό έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών τουλάχιστον από τρία διαφορετικά όπλα.

TAGS: