Αθλητισμός

Viral: Το απίστευτο σχόλιο φίλου του Παναθηναϊκού για τον Σπανούλη

Viral: Το απίστευτο σχόλιο φίλου του Παναθηναϊκού για τον Σπανούλη
Όταν βγαίνουν τα οπαδικά γυαλιά και ο καθένας σχολιάζει όπως πρέπει αυτό που βλέπει.

Αποτελεί ίσως το σχόλιο της δεκαετίας. Απόψεις απ’ αυτές που προάγουν τον πραγματικό αθλητισμό. Γνώμες όπως θα έπρεπε να ήταν απ’ όλους. Η αναγνώριση σε ένα μεγάλο αντίπαλο, χωρίς οπαδικές παρωπίδες. Αυτός έκανε και ο φίλος του Παναθηναϊκού, ο Στέλιος, που σε σχόλιο σε μεγάλη αθλητική ιστοσελίδα τα… είπε όλα για τον Βασίλη Σπανούλη.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και εσείς παρακάτω, ο Στέλιος είναι… αφοπλιστικά ειλικρινής. Αναγνωρίζει, όχι μόνο το παρελθόν του Σπανούλη, αλλά σέβεται τις επιλογές του και χαίρεται τόσο για το παρών, όσο και για το μέλλον του. Γιατί έτσι πρέπει να αισθανόμαστε όλοι τον αθλητισμό. Ως ένα μέσο που μας ευχαριστεί την καρδιά και το μυαλό και όχι να τα δηλητηριάζει.

Αναλυτικά η δημοσίευση του φίλου του Παναθηναϊκού

Στέλιος.

09:35 | 29-04-2017

«Όπως και σε εκείνα τα φαιναλ 4 του 2012,2013,2015 το βλέπω, ενώ όλο το απόγευμα λέω δε θα το δω. Ξέρω ότι βλέπω και παίζω μπάσκετ από τα 4,οπότε λέω δε γίνεται να μην το δω. Εξάλλου, εκείνη η ομάδα που μισώ, έχει το ίδιο σήμα αλλα κλοτσαει άλλο χρώμα μπάλα. Τα βάζουν οι άλλοι στην αρχή, χαίρομαι οπως τότε. Να πω ψέματα; αφού έπιανα τον εαυτό μου να χαίρεται. Μεταξύ όμως ξεκινάει αυτός ο τύπος. Ο τύπος που τον πήρα αγκαλιά στο Βερολίνο στο ξενοδοχείο και έκλαιγα, ο τύπος που όσοι έπαιζε σε μας έτρεχα πάντα να τον υποστηρίζω και μου χάλασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι όταν μας άφησε. Και από τότε μου χει χαλάσει τόσα βραδια. Στο τέλος να τα βάζει και να με πιάνω να χαιρομαι, απέναντι στη φύση μου. Με πιάνω να τον θαυμάζω. Αλλα και να τον ζηλεύω. Περσυ, πριν την 25 αρα τον είδα στο γνωστό, πλέον κλειστό, ξενοδοχείο στη Συγγρού. Του είπα ότι και εμείς τον αγαπάμε. Μου χαμογέλασε και μου είπε και γω. Αλλα πάλι μας διέλυσε. Τελικά,λήγει το ματς. Δεν μπορώ να στενοχωρηθω, δεν μπορώ να του κρατήσω κακία. Όποιος αγαπάει το μπάσκετ εξάλλου αγαπάει το μπάσκετ, αγαπάει και αυτόν και όσα κάνει η ομάδα στην οποία ηγείται. Εισαι ο αντίπαλος, μα σε σέβομαι τόσο.

Υ. Γ Μερικές φορές έχω γίνει εριστικός. Ζητώ συγγνώμη. Καλή επιτυχία, μακάρι να το σηκώσετε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments