Αθλητισμός

Ανανέωσε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Λούκας

Ανανέωσε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Λούκας
Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης τουλάχιστον μέχρι το 2022 θα παραμείνει ο Λούκας Ερνάντες, καθώς ο Γάλλος στόπερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους "ροχιμπλάνκος".

​Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει την επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας που έληγε το 2020, καθώς βλέπουν στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα πάρει τη σκυτάλη από το Γοδίν στο κέντρο της άμυνας. Εξάλλου, θα είναι βασικός στο μαδριλένικο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ την Τρίτη, για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 21χρονος έφτασε στο «Βιθέντε Καλντερόν» το 2007 και φέτος αριθμεί 20 συμμετοχές επιδεικνύοντας πρωτοφανή για την ηλικία του σταθερότητα και διάρκεια.

Ο ίδιος όπως παραδέχτηκε παραμένει μέλος της ομάδας της καρδιάς του, γεγονός που του προσδίδει τεράστια τιμή. Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι θέλει την κατάκτηση τίτλων μέσα από προσπάθεια και μάχη.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε με δηλώσεις του και ο αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο, Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο επεσήμανε πως πρόκειται για παίκτη δυνατό στις μονομαχίες, ταχύ ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο κορυφαίο επίπεδο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments