Αθλητισμός

Σύσκεψη κορυφής εν όψει στον Παναθηναϊκό

Σύσκεψη κορυφής εν όψει στον Παναθηναϊκό
Συνάντηση θα έχουν άμεσα ο Γιάννης Αλαφούζος με τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο για να γίνει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά.

​Ο Παναθηναϊκός δεν θα περιμένει την έκβαση των play offs για να σχεδιάσει την επόμενη μέρα. Οι «πράσινοι» ήδη κάνουν τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν και σημαντικές αποφάσεις επ’ αυτού θα ληφθούν σε συνάντηση που θα έχουν άμεσα ο Γιάννης Αλαφούζος με τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο. 

Το πού θα τερματίσει η ομάδα στα play offs μικρή σημασία έχει στο πλάνο των ανθρώπων του «τριφυλλιού», που έχουν σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη για τις θέσεις που απαιτείται ενίσχυση και για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. 

Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν οι Χουχούμης και Μέστο, ενώ θα γίνει προσπάθεια να λυθούν τα συμβόλαια των Βέμερ και Ρινάλντι που δεν πρόσφεραν.

Σίγουρη θέση δεν έχουν και οι Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ και Ρέις, παρότι δεσμεύονται με συμβόλαιο. 

Για γκολκίπερ, πέραν του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και την επιστροφή του Κότσαρη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον Στιλ, ενώ ο Κοτσόλης θα αποχωρήσει. Θα γίνει προσπάθεια παραμονής των Κλωναρίδη και Εμποκού, αν και για τον δεύτερο είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. 

Εκκρεμές είναι το ζήτημα της ανανέωσης συμβολαίου του Λέτο, ενώ σε ό,τι αφορά στους δανεικούς ο Ατζαγκούν θα αποχωρήσει, ο Δώνης δύσκολα θα επιστρέψει, ενώ για τον Γουακάσο (η Γρανάδα έχει οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ) όλα είναι ανοιχτά.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments