Αθλητισμός

Ψήνεται ηχηρή επιστροφή στον Ολυμπιακό

Ψήνεται ηχηρή επιστροφή στον Ολυμπιακό
Τρέχουν οι αλλαγές στον Ολυμπιακό ενόψει καλοκαιριού. Η πρώτη απόφαση Μαρινάκη και η… άφιξη που θα ενθουσιάσει τον κόσμο.

​Μπορεί στον Ολυμπιακό να ασχολούνται κυρίως αυτό το διάστημα με τα εξωαγωνιστικά θέματα που “καίνε” την ΠΑΕ, ωστόσο παράλληλα κάνουν και τις κινήσεις τους για την επόμενη μέρα.

Για εντός της εβδομάδας άλλωστε, είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Τάκη Λεμονή, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του Έλληνα τεχνικού.

Όπως λέγεται, μάλιστα, δεν θα αργήσει να γίνει γνωστή η απόφαση της διοίκησης για τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος εκτιμάται ότι θα παραμείνει στην ομάδα, έστω από άλλο πόστο.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό δρομολογούν μία σημαντική επιστροφή για την ΠΑΕ, που ακούει στο όνομα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς!

Ο παλαίμαχος γκολτζής και αγαπημένος των οπαδών φέρεται να ετοιμάζεται να γυρίσει στο Λιμάνι, αναλαμβάνοντας κάποιο σημαντικό πόστο, το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο μπορεί να είναι. Υπάρχουν πάντως φήμες, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί, ότι προορίζεται ακόμα και για Τεχνικός Διευθυντής.

Θυμίζουμε ότι όταν ο Σέρβος άσος κρέμασε τα παπούτσια του ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, καθώς και τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης, ωστόσο η θητεία του στο Λιμάνι ως διοικητικός παράγοντας δεν είχε μεγάλη διάρκεια.

Πάντως τώρα, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του SportDog, δεν αποκλείεται η επιστροφή του Ντάρκο να σχετίζεται και με την παραμονή του Λεμονή στην ομάδα, μιας και οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από την προηγούμενη συνεργασία τους στον Ολυμπιακό (προπονητής – παίκτης).

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments