Οδηγός χτύπησε μηχανάκι κι εξαφανίστηκε (pics & vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Μαΐου 2017, 07:55 9 Μαΐου 2017, 7:55

Ένα περιστατικό που φέρνει οργή για τον τρόπο που λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι έλαβε χώρα σε δρόμο στου Ρέντη.

Οδηγός παρέσυρε και έριξε με το αυτοκίνητό του ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένα νεαρός και μια κοπέλα και οι κάμερες τον δείχνουν καθαρά να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να φεύγει χωρίς να συμβαίνει τίποτα, με τον νεαρό να προσπαθεί μάταια να τον κυνηγήσει.


Από το σημείο υπάρχει βίντεο καταγεγραμμένο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει καθαρά τον ασυνείδητο άντρα να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να εξαφανίζεται, ενώ τα θύματά του τον κοιτούν ανήμπορα να αντιδράσουν! 


Στο μηχανάκι επέβαιναν δύο νεαρά παιδιά, που ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά. Μέσω facebook, ο πατέρας τους Μιχάλης Πρίντεζης κάνει προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης και για το λόγο αυτό εξασφάλισε και δημοσιοποίησε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας γειτονικού εργοστασίου.


Το τροχαίο έγινε στις 19:10 το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου στην Λεωφόρο Ειρήνης 22, στα σύνορα του Ρέντη με τον Ταύρο.


Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές είτε με τον κύριο Μιχάλη Πρίντεζη, μέσω του προφίλ του στο facebook (ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ).

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία του ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ.

Φωτογραφία του ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ.

Φωτογραφία του ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ.

Φωτογραφία του ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ.

Ετικέτες: