Αθλητισμός

Σκέφτεται τον… αιφνιδιασμό ο Χιμένεθ

Σκέφτεται τον… αιφνιδιασμό ο Χιμένεθ
Στη σημερινή - τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ αναμένεται ο Μανόλο Χιμένεθ να καταλήξει στα πρόσωπα και το σχήμα που θα παρατάξει αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

​Αντίστροφα για τον αυριανό – πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετρούν στην ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Όλες αυτές τις μέρες ο Μανόλο Χιμένεθ με τους συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για να αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλονικείς, σε μία άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη σημερινή – τελευταία προπόνηση τις σκέψεις του όσον αφορά τα πρόσωπα και το σχήμα με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει την «Ένωση» στη συμπρωτεύουσα. 

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως θα επαναφέρει το 4-3-3, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο του αιφνιδιασμού με την επιλογή του 4-4-2. 

Ο Σεβιγιάνος προπονητής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, εκτός του Λαμπρόπουλου που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε και του Αραβίδη που και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments