Τεχνολογία

Στον Τζόναθαν Νιουχάουζ η τιμητική διάκριση του Κολλέγιου Shenkar

Στον Τζόναθαν Νιουχάουζ η τιμητική διάκριση του Κολλέγιου Shenkar
Του απονεμήθηκε τιμητική υποτροφία, βραβείο για τα επιτεύγματα και τη συμβολή του στον κλάδο της μόδας και στην εκδοτική βιομηχανία.

Ο Τζόναθαν Νιουχάουζ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του κορυφαίου εκδοτικού ομίλου Conde Nast International τιμήθηκε στο Τελ Αβίβ από το Κολλέγιο Τέχνης, Σχεδίου και Εφαρμοσμένης Μηχανικής, Shenkar, μία από τις κορυφαίες σχολές σχεδίου μόδας στον κόσμο. Στον επί σειρά ετών διευθύνοντα σύμβουλο της Conde Nast απονεμήθηκε τιμητική υποτροφία, βραβείο για τα επιτεύγματα και τη συμβολή του στον κλάδο της μόδας και στην εκδοτική βιομηχανία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την τιμητική διάκριση έχουν αποσπάσει στο παρελθόν μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας, η πρώην διευθύντρια του οίκου Burberry, νυν αντιπρόεδρος της Apple, Άντζελα Αχρέντς, η Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι του οίκου Fendi, η Αμερικανίδα σχεδιάστρια Ντόνα Κάραν και η συντάκτρια του Vogue International, Βρετανίδα κριτικός μόδας, Σούζι Μένκες. 

Στην ομιλία του στην τελετή ο Νιουχάουζ αναφέρθηκε στη σημασία των ψηφιακών ΜΜΕ, στις τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των μεταδόσεων βίντεο μέσω των social media- και έδωσε μια εικόνα των επενδύσεων στις οποίες προχωρά ο Conde Nast για να εδραιώσει και να ενισχύσει τους τίτλους περιοδικών που εκδίδει σε όλο τον κόσμο. 

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη θρυλική σχολή μόδας βραβεύτηκαν επίσης ο σχεδιαστής Τζον Σόρελ και ο Τζεφ Πούλβερ ιδρυτής της διαδικτυακής τηλεφωνίας VoIP, οραματιστής των επικοινωνιών και επιχειρηματίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments