Αθλητισμός

Χάσι: «Ανέτοιμος ο Βούκοβιτς, ίσως μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Ταχτσίδης»

Χάσι: «Ανέτοιμος ο Βούκοβιτς, ίσως μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Ταχτσίδης»
Σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1), ο Μπεσνίκ Χάσι χαρακτήρισε «ανέτοιμο» τον Βούκοβιτς, ενώ αποκάλυψε ότι ο Ταχτσίδης ίσως μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

«Σήμερα η ομάδα μας ήταν καλή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με ωραίους συνδυασμούς αν και μας έλειψε λίγο η ταχύτητα με την μπάλα σε κάποια σημεία. Πιστεύω ότι απέναντι στην Παρτιζάν, η οποία είναι μια πολύ καλή, δυνατή ομάδα όπως είδαμε και χθες, θα είμαστε πανέτοιμοι. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε τις δυνάμεις μας και θα είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε.

Περιμέναμε το σημερινό παιχνίδι για να πάρουμε ορισμένες αποφάσεις σχετικά με την ευρωπαϊκή λίστα, την οποία θα δηλώσουμε αύριο. 

Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι, είδαμε ότι ο Βούκοβιτς είναι ανέτοιμος, ο Ρέτσος πολύ κουρασμένος, ο Μποτία και ο Μπεν είναι εκτός προπονήσεων εδώ και κάποιες ημέρες. 

Αύριο θα αποφασίσουμε και τι θα γίνει με τον Ταχτσίδη, γιατί ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός και μπορεί να χρειαστεί να μείνει εκτός της λίστας», δήλωσε ο 45χρονος Αλβανός προπονητής στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments