Γυναίκα

Οι τρεις αντηλιακές πούδρες που αγαπάμε το καλοκαίρι – Λαμπερές στις διακοπές (pics)

Οι τρεις αντηλιακές πούδρες που αγαπάμε το καλοκαίρι – Λαμπερές στις διακοπές (pics)
Από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στα κοκτέιλς.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ που ξεκινάς σε λίγο τις διακοπές σου θες να είσαι λαμπερή σε κάθε σου βήμα ακόμα και στην παραλία, είτε πας διακοπές με τις φίλες σου ή με το αμόρε.

Το καλοκαίρι, βέβαια, λέμε όχι στο βαρύ μακιγιάζ και αφήνουμε σπίτι το foundation. Τι να το κάνεις άλλωστε αφού η επιδερμίδα σου θα έχει αυτή την υπέροχη ηλιοκαμμένη όψη.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να έχεις μαζί σου μια πούδρα που θα σου δίνει την κάλυψη αλλά και την αντηλιακή προστασία που χρειάζεσαι.

Εμείς διαλέξαμε τις τρεις αγαπημένες μας και στις προτείνουμε:

Shiseido UV Protective Compact Foundation SPF30

Η best seller αντηλιακή πούδρα της Shiseido είναι αυτό που χρειάζεσαι. Με μεταξένια σύνθεση, που περιποιείται και προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία, η UV Protective Compact Foundation SPF30 της Shiseido χαρίζει αυτή την απαλή, ματ εμφάνιση που θέλεις. Ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, θα διατηρήσει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο όλο το βράδυ. Είναι ανθεκτική στο νερό και διατίθεται σε 6 αποχρώσεις.

Clinique Sun Protection Powder SPF 30

Εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία, η ελαφριά αυτή πούδρα είναι ιδανική για την προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA/UVB. Καλύπτει τις ατέλειες και δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ενώ παράλληλα, είναι ανθεκτική στον ιδρώτα και την υψηλή υγρασία. Η σύνθεσή της απορροφά τη λιπαρότητα και τη λάμψη ώστε η επιδερμίδα να δείχνει πιο δροσερή όλη την ημέρα. Με μέτρια κάλυψη χαρίζει φυσικό ματ αποτέλεσμα.

YOUTH LAB Oil Free Compact Cream SFP 50

Με βελούδινη, ανάλαφρη υφή και μη λιπαρή σύνθεση, η αντηλιακή κρέμα σε μορφή compact makeup προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία, χαρίζει ματ αποτέλεσμα και προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη. Επίλεξε την Oil Free Compact Cream SPF 50 ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου ή την κάλυψη που θέλεις. Η πρακτική συσκευασία, με σφουγγαράκι εφαρμογής και καθρέπτη, παρέχει άνεση και ευκολία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments