Αθλητισμός

Λουτσέσκου: Αυτά θα αλλάξει στον ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: Αυτά θα αλλάξει στον ΠΑΟΚ
Λουτσέσκου: Τι έχει αποφασίσει να αλλάξει στον ΠΑΟΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν ήδη εκπονήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» κατά τη διάρκεια της διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Δικεφάλου θα κάνουν… δεύτερη προετοιμασία, έτσι ώστε να λυθεί το θέμα της φυσικής κατάστασης για το οποίο μιλάνε τόσο οι παίκτες των «ασπρόμαυρων», όσο και ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ωστόσο, ο 48χρονος τεχνικός έχει αποφασίσει να δουλέψει και πάνω στην ψυχολογία του συνόλου του ρόστερ και να κάνει την ομάδα του να… μασάει σίδερα τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες.

Επίσης κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Λουτσέσκου θα δουλέψει με τους παίκτες στις τοποθετήσεις τους όταν δεν έχουν την κατοχή της μπάλας, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να επιθυμεί να βλέπει μεγαλύτερο πάθος στο γήπεδο κατά την προσπάθεια της ανάκτησης αυτής.

Μετά το τέλος της «μίνι προετοιμασίας» του ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος προπονητής θα… απαιτήσει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στο χορτάρι όλα όσα δούλεψαν, έτσι ώστε να παρουσιάσουν ένα νέο καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξαν στους πρόσφατους αγώνες.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments