Καλάθης για το Ελλάδα – Λιθουανία: «Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη» | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 16:12 8 Σεπτεμβρίου 2017, 16:12

"Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Διαθέτουμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Εuroleague και έχουμε μία ομάδα που μπορεί να κάνει κάτι καλό", ανέφερε αρχικά ο Νικ Καλάθης, μιλώντας για το αυριανό Ελλάδα – Λιθουανία.

"Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται στους πέντε καλύτερους παίκτες του κόσμου και γι’ αυτό είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις. Εμείς, θα πρέπει να βγούμε όλοι μαζί και να κάνουμε διάφορα πράγματα για να καλύψουμε την απουσία του», δήλωσε αρχικά ο Νικ Καλάθης στην ιστοσελίδα της FIBA, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πίεση που έχει βάλει στον εαυτό του: 

«Πραγματικά νιώθω ότι πρέπει να αποδώσω καλά και να βγω μπροστά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο, είτε αυτός είναι με σκοράρισμα, είτε με δημιουργία, είτε ως ηγέτης». 

Για να καταλήξει ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods: «Σίγουρα θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Έχουμε μία υπερήφανη μπασκετική παράδοση. Αλλά, θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα τη διαδικασία για να παίξουμε καλύτερα και ξέρουμε πότε είναι η σωστή στιγμή για να κάνουμε το καλύτερό μας».

Ετικέτες: