Αθλητισμός

Λουτσέσκου: Τον έχει… τρελάνει ο Βιειρίνια

Λουτσέσκου: Τον έχει… τρελάνει ο Βιειρίνια
Εντυπωσιασμένος από τον Βιερίνια ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μέλι στάζει για τον διεθνή Πορτογάλο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν κρύβει ότι έχει μείνει έκπληκτος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βειρίνια. Πέρα από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 31χρονος παίκτης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ διαπιστώνει στις προπονήσεις ότι η ομάδα προσέθεσε ένα «ταύρο» στο ρόστερ της.

Ο Λουτσέσκου ήρθε στην Ελλάδα μετά τη φυγή του Βιειρίνια για την Βόλφσμπουργκ και δεν είχε παραστάσεις από τον παίκτη πέρα από τα παιχνίδια της Γερμανικής ομάδας που παρακολούθησε στην τηλεόραση.

Στις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας διαπίστωσε ότι η ομάδα προσέθεσε ένα πολυεργαλείο στη σύνθεση της.

Οι δυνάμεις του παίκτη, η προσωπικότητα του, η ευκολία με την οποία προσαρμόστηκε στην ομάδα, ο βαθμός αντίληψης του τακτικού κομματιού και φυσικά η εμπειρία σε κάθε του κίνηση με ή χωρίς την μπάλα, έχουν αφήσει έκπληκτο τον Ρουμάνο προπονητή που δεν κρύβει στις συζητήσεις που κάνει, το πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι απέκτησε τον Βιειρίνια.

Σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία και το ιατρικό τμήμα του Δικεφάλου, ο Βιειρίνια θα είναι σε θέση να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και ίσως ξεκινήσει στην 11αδα στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο παίκτης στον αστράγαλο του και απαιτεί συντηρητική πολιτική μέχρι να φουλάρει τις μηχανές του.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments