Αθλητισμός

Τόσα δίνεις και παίρνεις τον Νεϊμάρ

Τόσα δίνεις και παίρνεις τον Νεϊμάρ
Η Παρί Σ.Ζ. έδωσε έναν... σκασμό λεφτά για να πάρει τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα, αλλά το buyout του Βραζιλιάνου φέρεται να ορίστηκε στο ίδιο τίμημα.

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες τα σενάρια που θέλουν τον Νεϊμάρ να έχει τάσεις φυγής από το Παρίσι κι ας μετράει μόλις τέσσερις μήνες στην "Πόλη του Φωτός". Η φημολογία μάλιστα συνδέει τον Βραζιλιάνο ακόμη και με μία πιθανή μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού δεν είναι μυστικό πως οι σχέσεις του με τη Μπαρτσελόνα ψυχράνθηκαν για τα καλά μετά το καλοκαιρινό "διαζύγιο". 

Πόσα χρήματα άραγε όμως θα ζητούσαν οι Παριζιάνοι, όταν το καλοκαίρι δαπάνησαν 222 εκατ. ευρώ για να "σπάσουν" το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς; Σύμφωνα με αναφορές του γαλλικού Τύπου το buyout στο deal του "Νέι" με την Παρί ορίστηκε στο ίδιο ακριβώς ποσό, δηλαδή στα 222 εκατ. ευρώ κι αυτό έπειτα από επιμονή του ίδιου του παίκτη. 

Για τις φήμες περί Ρεάλ μάλιστα ρωτήθηκε ένας συμπατριώτης του και νυν παίκτης της "βασίλισσας", ο Κασεμίρο που απάντησε πως: «Ο Νεϊμάρ ξέρει τι κάνει, είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη Ρεάλ. Ελπίζω να έρθει, ωστόσο είναι χαρούμενος στην ομάδα του…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments