Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το πλάνο για το μπάτζετ και τις αποχωρήσεις

Παναθηναϊκός: Το πλάνο για το μπάτζετ και τις αποχωρήσεις
Πως θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στο άμεσο μέλλον όσον αφορά τη διαχείριση του ρόστερ. Ποιο το πλάνο των πωλήσεων και του μπάτζετ.

Την ώρα που οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «τρέχουν» τις διαδικασίες για την εύρεση χρημάτων, υπάρχει η απόφαση να επαναδιαμορφωθούν τα δεδομένα στο τρέχον ρόστερ, με κύριο άξονα τις αποχωρήσεις. Είναι γνωστό ότι στον Παναθηναϊκό περιμένουν προτάσεις για ορισμένα στελέχη του ρόστερ εν όψει Ιανουαρίου, όμως στο «τριφύλλι» δεν θα σταματήσουν εκεί

Σύμφωνα με την «Πράσινη», μέσω των πωλήσεων αλλά και των αποδεσμεύσεων παικτών (οι οποίοι αμείβονται με υψηλά για τα δεδομένα συμβόλαια, αλλά δεν προσφέρουν αρκετά στον σύλλογο), θα γίνει προσπάθεια μείωσης του payroll ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα.

Παράλληλα, η πολιτική που θα εφαρμοστεί μιλά και για κάθετη πτώση του μπάτζετ, το οποίο αναμένεται να φτάσει στα 4 εκατ. ευρώ, από τα 11 που βρίσκεται αυτή την περίοδο. Η μείωση θα επιτευχθεί από τις αποχωρήσεις αλλά και το ανώτατο όριο συμβολαίων που θα προσφέρεται από εδώ και στο εξής, καθώς εάν δεν αλλάξει κάτι δύσκολα θα δούμε νούμερα πιο πάνω από τις 350.000 ευρώ/έτος σε συμβόλαια παικτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments