Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 80-72: Με υπογραφή Ρίβερς!

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 80-72: Με υπογραφή Ρίβερς!
Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο 80-72: Σε ένα αρκετά ''περίεργο'' ματς, ο Παναθηναϊκός γύρισε από το -13 με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος και με τον ''καυτό'' Κέι Σι Ρίβερς (20π) πήρε την όγδοη νίκη του στη διοργάνωση. Αγωνία για Καλάθη που αποχώρησε σφαδάζοντας μετά από χτύπημα στην κλείδα.

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 80-72: Σε ένα αρκετά ”περίεργο” ματς, ο Παναθηναϊκός γύρισε από το -13 με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος και με τον ”καυτό” Κέι Σι Ρίβερς (20π) πήρε την όγδοη νίκη του στη διοργάνωση. Αγωνία για Καλάθη που αποχώρησε σφαδάζοντας μετά από χτύπημα στην κλείδα.

Δεν μπήκε καλά στο ματς ο Παναθηναϊκός που είδε το 8-2 υπέρ του να γίνεται 14-23 στο δεκάλεπτο, καθώς οι Ιταλοί είχαν βρει το ”κουμπί” του στην επίθεση, απορυθμίζοντάς τη. Μέσω του Ρίβερς και του Παππά, οι ”πράσινοι” έκλεισαν το ημίχρονο στο σουτ (39-41) και στο δεύτερο μέρος, έκαναν, σχεδόν ό,τι ήθελαν, φτάνοντας στο τελικό 80-72.

Πέραν από την όγδοη νίκη στη διοργάνωση, τους 20 πόντους του Ρίβερς, την εξαιρετική εμφάνιση του Λοτζέσκι (14π), τον ουσιαστικό Γκιστ (11π) και τον Παππά (8π) ο Παναθηναϊκός είχε να διαχειριστεί την απώλεια του Καλάθη.

Ο 28χρονος αποχώρησε σφαδάζοντας έπειτα από σύγκρουση με τον Μίτσοφ, λίγο πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του. Έως τότε, έβαζε ”πλώρη” για νέο ρεκόρ, έχοντας 9 πόντους και 12 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 39-41, 64-57, 80-72

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments