Έδωσε υποσχέσεις η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Δεκεμβρίου 2017, 14:52

Αναλυτικά, όσα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο 32χρονος Αμερικανός καλαθοσφαιριστής, Νταρνέλ Τζάκσον στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:


Για τη μεταγραφή του: «Νιώθω πραγματικά ευλογημένος και τυχερός για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέλος του ΠΑΟΚ».


Για τους αγώνες της Rosa Radom με τον ΠΑΟΚ: «Από τα περσινά παιχνίδια της Rosa Radom με τον ΠΑΟΚ θυμάμαι ότι στο πρώτο ματς είχαμε παίξει εξαιρετικά και είχαμε κερδίσει, αλλά στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια».


Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: «Νιώθω ότι μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα και όσο γρηγορότερα μπορώ για να παίξω το παιχνίδι μου με τον τρόπο που θα βοηθήσει την ομάδα να παίρνει νίκες. Θα δουλέψω σκληρά για να δώσω ό,τι μπορώ».


Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι σε καλή φόρμα, αλλά θα χρειαστώ μερικές προπονήσεις για να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Υπάρχει διαφορά από την καλή φυσική κατάσταση και τον ρυθμό που χρειάζεσαι για να παίζεις σε αγώνες. Θεωρώ πάντως ότι γρήγορα θα φτάσω στο επίπεδο που βρίσκονται οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ».

TAGS: