Ελλάδα

Νίκος Κοτζιάς: Έλαβε απειλητική επιστολή – “Έχουμε τρεις σφαίρες για εσένα”

Νίκος Κοτζιάς: Έλαβε απειλητική επιστολή – “Έχουμε τρεις σφαίρες για εσένα”
Ο Νίκος Τόσκας αποκάλυψε ότι ο Νίκος Κοτζιάς έλαβε την απειλητική επιστολή.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αποκάλυψε ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, έλαβε επιστολή με απειλές κατά της ζωής και του ίδιου και της οικογένειά του.

O κ. Τόσκας αναφέρθηκε στο περιστατικό σε σημερινές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1. «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», αναφερόταν στην επιστολή, την οποία έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Πάντως, ο κ. Τόσκας διευκρίνισε ότι υπάρχει μόνο επιστολή, όχι και σφαίρες, τονίζοντας ότι αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Υπογράμμισε, δε, ότι το συλλαλητήριο της Κυριακής θα διαφυλαχθεί από την πλευρά της κυβέρνησης και εξέφρασε την ελπίδα να διαφυλαχθεί και από την πλευρά των διαδηλωτών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε «απαράδεκτη από κάθε πλευρά την επιστολή» και κάλεσε τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς, όπως είπε, «είναι προς το εθνικό συμφέρον να υπάρχει καλύτερο κλίμα». Ο φάκελος έχει παραληφθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και ερευνάται η υπόθεση.

Δήλωσε, επίσης, ότι «αν η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν κάνει σημαία τον Ρουβίκωνα, ας κοιτάξουν την πλάτη τους και το τι συνέβαινε επί των ημερών τους, τόσο στα Εξάρχεια όσο και στη δυτική Αττική».

Πρόσθεσε, εξάλλου, ότι η τελευταία προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να αναδείξει τα θέματα ασφάλειας, παρότι έχει κατ’ επανάληψη αποτύχει, είναι οι επισκέψεις του στα πανεπιστήμια, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να στηρίξει και να αναδείξει το δημόσιο πανεπιστήμιο.

Η επιστολή εστάλη χθες και οι έρευνες για τον εντοπισμό των αποστολέων έχουν ήδη ξεκινήσει.  Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η επιστολή ήταν ανώνυμη. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments