Προφυλακιστέος ο 29χρονος που βίασε δύο ανήλικες | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 17:55 7 Φεβρουαρίου 2018, 17:55

Εις βάρος του ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο ίδιος, ωστόσο, κατέθεσε πως εκείνος δεν τους ζήτησε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή και οι 15χρονες τον προσέγγιζαν ερωτικά, κάνοντας το πρώτο βήμα.

«Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς τη θέληση τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ. Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ είμαι δηλωμένος “χρήστης”, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό. Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι: μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα», υποστήριξε ο 29χρονος στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση η συνομήλικη συμβία του η οποία είναι έξι μηνών έγκυος και δεν γνώριζε το παραμικρό για την δραστηριότητα του ανθρώπου που θα έκανε οικογένεια.

TAGS: