Διεθνή

ΗΠΑ: Σκέψεις για καθιέρωση στρατιωτικής παρέλασης από Τραμπ

ΗΠΑ: Σκέψεις για καθιέρωση στρατιωτικής παρέλασης από Τραμπ
Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, ο Ντόναλντ Τραμπ προτίθεται να καθιερώσει στρατιωτική παρέλαση στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως έκανε γνωστό επιθυμεί να γίνεται κάθε χρόνο στρατιωτική παρέλαση στην Ουάσινγκτον με σκοπό να επιδεικνύεται η στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ.

”Ο πρόεδρος Τραμπ είναι απόλυτα αλληλέγγυος προς τους στρατιωτικούς που διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για να εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας. Ζήτησε από το υπουργείο Άμυνας να μελετήσει τη δημιουργία μιας τελετής κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι οι Αμερικανοί θα μπορούν να εκφράσουν την αναγνώρισή τους” στις ένοπλες δυνάμεις, δήλωσε η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα Washington Post.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αναφερθεί προεκλογικά στην ιδέα να γίνεται παρέλαση στην Ουάσινγκτον την 4η Ιουλίου, την ημέρα της αμερικανικής εθνικής εορτής. Η συγκεκριμένη σκέψη του Αμερικανού προέδρου όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις με το από πλευράς των επικριτών του, που συνέκριναν τη συμπεριφορά του με εκείνες ηγετών αυταρχικών καθεστώτων.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός των δημοκρατικών Τζιμ ΜακΓκόβερν σχολίασε:” Τι παράλογη κατασπατάληση χρήματος! Ο Τραμπ συμπεριφέρεται περισσότερο σαν δικτάτορας παρά σαν πρόεδρος”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments