Αθλητισμός

Ολυμπιακός: ”Ζητούμε τη μεταβολή της τιμωρίας μας”

Ολυμπιακός: ”Ζητούμε τη μεταβολή της τιμωρίας μας”
Η κατάθεση του Ολυμπιακού στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ”Γ. Καραϊσκάκης”.

Στην απολογία, ο κύριος Λίβας είπε τα εξής: «Η φωτοβολίδα δεν επηρέασε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Δεν διεκόπη το παιχνίδι. Ζητώ την επιείκειά σας γι’ αυτό το λόγο, το μικρότερο δυνατό πρόστιμο.

Για τη φωτιά στο ημίχρονο που καθυστέρησε το β’ μέρος, ο Αργύρης Λίβας είπε: Πέρα από τη φωτιά δεν έγινε καμιά άλλη ενέργεια, δεν κινδύνεψε κανείς. Δεν εντάσσεται σε κανένα από τα παραπτώματα του άρθρου 15 και δεν πρόκειται για φθορά. Ζητούμε να μην υπάρξει καμία τιμωρία για αυτό. Για τα 50 άτομα που μπήκαν στο τέλος η έκθεση λέει τη μισή αλήθεια. Δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ και τους διαιτητές.

Μέτα το γκολ της ΑΕΚ μπήκαν άνθρωποι της στον αγωνιστικό χώρο κι έκαναν χειρονομίες. Υπήρξαν μόνο 4-5 διαπιστευμένοι αρχικά και φώναζαν σε δικούς μας παίκτες για την απόδοση τους. Χωρίς κανέναν λόγο η αστυνομία πλησίασε κι άρχισε μια διαμάχη, τους έσπρωχναν. Τους έσπρωχναν βίαια και τους απωθούσαν. Εκείνη τη στιγμή μπήκαν από τη θύρα των ΑΜΕΑ 20 – 30 άτομα και η αστυνομία αναίτια κινήθηκε εναντίον τους. Κι αναίτια η χρήση των δακρυγόνων κι αυτο εξόργισε τους φιλάθλους μας.

Δημιουργήθηκε μια συμπλοκή, αλλά δεν έγινε καμία φθορά και δεν υπήρξε καμία βιαιοπραγία. Ζητάμε για αυτο να μεταβληθεί η τιμωρία μας. Θα καταθέσουμε υπόμνημα το πρωί της Παρασκευής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments