Ελλάδα

Νέο σύστημα ελέγχου στη Βουλή – Δύο συλλήψεις

Νέο σύστημα ελέγχου στη Βουλή – Δύο συλλήψεις
Δύο άντρες συνελήφθησαν όταν επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο της Βουλής.

Νέο σύστημα ασφαλείας και ελέγχων έχει τεθεί σε λειτουργία εδώ και ένα 24ωρο στη Βουλή, μιας και η αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ, προέβη σε διασύνδεση της βάσης δεδομένων της με τις βάσεις δεδομένων του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., της Ιντερπόλ και της Europol.

Δύο άντρες που επιχείρησαν να μπουν στη Βουλή συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρες που είχαν απασχολήσει την αστυνομία για διάφορες υποθέσεις και προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο της Βουλής.

Οι δύο άνδρες φέρεται να ήταν επισκέπτες και να είχαν ραντεβού με κάποιο πρόσωπο μέσα στη Βουλή ωστόσο όταν έδωσαν στο φυλάκιο των αστυνομικών, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, τις ταυτότητές τους προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία τους και να τους επιτραπεί η είσοδος, υπήρξε πρόβλημα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν τις ταυτότητες από το ειδικό «σκάνερ» που άρχισαν να λειτουργούν από χθες και είναι συνδεδεμένα με τα τερματικά της αστυνομίας.

Όμως βρέθηκε ότι οι εν λόγο κύριοι απασχολούσαν τις αρχές και έτσι αντί για την Βουλή βρέθηκαν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον ένα εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία και για τον δεύτερο για χρέη.

Μέχρι αργά πάντως το βράδυ, δεν είχε γίνει γνωστό από ποιον οι δύο θα συναντούσαν οι επισκέπτες που είχαν πάρει άδεια εισόδου για τη Βουλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments