Αθλητισμός

”Ο Άρης νίκησε χωρίς να κάνει ευκαιρία!”

”Ο Άρης νίκησε χωρίς να κάνει ευκαιρία!”
Οι δηλώσεις του προπονητή του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανσερραϊκού, Απόστολου Χαραλαμπίδη, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη στις Σέρρες. Τι είπε για την ήττα αλλά και την προσπάθεια της ομάδας του:

Σίγουρα είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα η ψυχολογία μας ήταν διαφορετική. Αυτές τις μέρες δουλέψαμε για το παιχνίδι. Πιστεύω πως τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια.

Ο Άρης χωρίς ευκαιρία μας πήρε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε δουλειά. Ακόμη γνωρίζω κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν τους ήξερα. Για την προσπάθεια των παικτών μου σήμερα είμαι ικανοποιημένος. Δουλέψαμε στο γήπεδο όμως τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν πιστεύω πολύ φθηνά».

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα: «Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις και μας περιμένει δουλειά στο κομμάτι. Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό για να γυρίσουμε το παιχνίδι όμως δυστυχώς σε μια στατική φάση έγινε το 1-2 και μετά ήρθε το 3ο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και θα γίνει αυτό. Θέλουμε δουλειά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments