Τουρισμός

Το instagram ζουμάρει στην Άνδρο

Το instagram ζουμάρει στην Άνδρο
Από τις λήψεις τους δεν έλειψαν οι στιγμές του αγώνα από το 24ο Εαρινό Πρωτάθλημα Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018 που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Άνδρο, συγκεκριμένα στο Μπατσί.

Zoυμ στην Άνδρο με αμέτρητα «κλικς» στις ομορφιές του νησιού πραγματοποίησαν 120 ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι του ελληνικού instagram.

 Πρόκειται για το πρόγραμμα Project #My_Andros, που ξεκίνησε με μία τριήμερη φωτογραφική εξόρμηση στα τέλη Απριλίου στην Άνδρο και θα ολοκληρωθεί με έκθεση στο νησί, στις αρχές Ιουλίου.

Στο πρότζεκτ παίρνουν μέρος 120 φωτογράφοι της δραστήριας ομάδας Greek Instagramers Events (www.grevents.gr), η οποία από την ίδρυσή της το 2013 (Γιώργος Βέργαδος, Έλλη Αγιαννίδη, Σταυρούλα Σπυρέα) έχει συσπειρώσει την ελληνική κοινότητα των φίλων αυτής της τέχνης, δίνοντας βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών.

 Σε αυτήν τη δράση οι instagramers φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν στην Άνδρο από το επιχειρηματικό δίκτυο CTN ANDROS (Andros Cycladic Tourism Network) που διαμόρφωσε το πρόγραμμά τους μαζί με τους Greek Instagramers Events. Ξεναγήθηκαν σε μεγάλο μέρος του νησιού, από το Μπατσί, το Γαύριο και τον Άγιο Πέτρο, μέχρι τα χωριά του Κορθίου και τα χωριά γύρω από τη Χώρα. «Οι κοσμοπολίτικοι δρόμοι και τα όμορφα σοκάκια γέμισαν ενέργεια και αποτέλεσαν το ιδανικότερο σκηνικό για τις δημιουργικές λήψεις των φωτογράφων. Το κέφι κορυφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία του Γηροκομείου της Χώρας, στην παραδοσιακή γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμή των καλεσμένων φωτογράφων» ενημερώνουν οι διοργανωτές.

Οι φωτογραφίες που προέκυψαν από αυτό το ξεχωριστό τριήμερο κυκλοφορούν ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όποιος θέλει μπορεί να τις βρει ακολουθώντας τα hashtags #My_Andros και #IslandGetAway.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεθυσμένος εισέβαλε στο σπίτι της Μενεγάκη στην Άνδρο (vid)

Θρήνος στην κηδεία του επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments