Διεθνή

Κύπρος: Πέθανε 10χρονος που τραυματίστηκε στο σχολείο – Η μητέρα κατηγορεί τους γιατρούς

Κύπρος: Πέθανε 10χρονος που τραυματίστηκε στο σχολείο – Η μητέρα κατηγορεί τους γιατρούς
O μικρός ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο Λάρνακας.

Ένας 10χρονος στην Κύπρο τραυματίστηκε ενώ έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του στο δημοτικό σχολείο. Οι δάσκαλοι ειδοποίησαν τη μητέρα του, η οποία τον μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Λάρνακας, από όπου πήρε εξιτήριο ύστερα από εξετάσεις.

Ωστόσο, ο μικρός ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο Λάρνακας, και οι γιατροί ύστερα από νέες εξετάσεις, έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί αμέσως στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας. Μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο 10χρονος Σταύρος εισήχθη στο χειρουργείο. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στο μοιραίο.

Η μητέρα του, Μαρία Ανδρονίκου Γιωργαλλή, υποστήριξε πως την πρώτη φορά που πήγε το γιό της από το γενικό νοσοκομείο Λάρνακας, όταν ρώτησε το γιατρό εάν έπρεπε να του κάνουν αξονική, της απάντησε πως η ακτινογραφία ήταν αρκετή. Ανέφερε επίσης, ότι υπέδειξε στο γιατρό ότι στο κεφάλι του παιδιού υπήρχε αιμάτωμα, αλλά αυτός, το μόνο που έκανε ήταν να εξετάσει το παιδί στα μάτια και τα αυτιά, επειδή πονούσε.

«Το παιδί, έπρεπε να μείνει εκεί και να το εξετάζουν συνεχώς και όχι να μου το δώσουν μέσα σε 20 λεπτά» είπε η μητέρα. Έρευνα για το τραγικό συμβάν διέταξαν το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Παιδείας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φρικιαστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή στην Αγγλία (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments