Αθλητισμός

Έκλεισε ο παιχταράς – Αυτή είναι η πρώτη “βόμβα” του καλοκαιριού στην Ευρωλίγκα

Έκλεισε ο παιχταράς – Αυτή είναι η πρώτη “βόμβα” του καλοκαιριού στην Ευρωλίγκα
Ξεκίνησαν τα... μπαμ στην Ευρωλίγκα!

Η τρίτη θέση στην φετινή Ευρωλίγκα αποτελεί παράσημο για τη Ζαλγκίρις Κάουνας, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και τους παίκτες.

Πολλοί ξεχώρισαν, όλοι έδωσαν ό,τι μπορούσαν, όμως ο Κέβιν Πάνγκος ήταν αυτός που έκανε την διαφορά! Ο βραχύσωμος γκαρντ βρέθηκε δικαίως στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, έχοντας 12,7 πόντους και 5,9 ασίστ σε 36 συμμετοχές!

Όπως είναι λογικό, ο Πάνγκος έχει γίνει πρώτο όνομα για πολλές μεγάλες ομάδες της Euroleague. Αλλά αυτή που φαίνεται να έχει το προβάδισμα πλέον είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία είναι κοντά στο να κάνει το πρώτο… μπαμ του καλοκαιριού.

Αν ισχύει η φήμη (και η πληροφορία του Τούρκου δημοσιογράφου Ισμαήλ Σενιόλ), τότε ο Πάνγκος θα γυρίσει στην Ισπανία δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Γκραν Κανάρια, με την φανέλα της οποίας “έφτιαξε” το όνομά του πριν εκτοξεύσει το κασέ του με την Ζάλγκιρις Κάουνας. Με εκείνη έφτασε στο Final Four του Βελιγραδίου, με της Μπαρτσελόνα ελπίζει (αν φυσικά υπογράψει) να καταφέρει κάτι παρόμοιο τον Μάιο του 2019 στην Βιτόρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από Ολυμπιακό – Να φύγετε όλοι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments