Αθλητισμός

Στην… τσίτα το ΣΕΦ εν όψει Game 4 και τελευταία ευκαιρία για πολλούς

Στην… τσίτα το ΣΕΦ εν όψει Game 4 και τελευταία ευκαιρία για πολλούς
Παίζονται πολλά για τον Ολυμπιακό και για πολλούς από τους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός έχασε μέσα σε τρεις μέρες το πλεονέκτημα που με κόπο κέρδισε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στο Game 1 των τελικών. Βρίσκεται πίσω στο σκορ πλέον με 2-1 και κινδυνεύει να μείνει χωρίς τίτλο για δεύτερη σερί χρονιά.

Μάλιστα το παιχνίδι της Πέμπτης έχει πάρει χαρακτήρα κάτι παραπάνω από… τελικού. Διότι αν ο Ολυμπιακός χάσει, θα είναι η δεύτερη σερί χρονια που ο Παναθηναϊκός θα στέφεται πρωταθλητής μέσα στο γήπεδο των ερυθρόλευκων. Και ο κόσμος βρίσκεται στην… τσίτα με πολλούς.

Ακόμα και με παίκτες υπεράνω πάσης υποψίας και φυσικά με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Είναι η τελευταία ευκαιρία για πολλούς παίκτες να αντιστρέψουν το κλίμα και να μη δουν απέναντι τους όλο τον κόσμο. Και δεν μιλάμε μόνο για φέτος, αλλά και για την επόμενη χρονιά. Διότι ο προπονητής θα φύγει, αλλά δεν μπορούν να φύγουν και όλοι οι παίκτες.

Και όσοι μείνουν θα είναι υπό πίεση όλη την επόμενη σεζόν. Διακυβεύει πολλά ο Ολυμπιακός την Πέμπτη. Άλλο να χάσεις το πρωτάθλημα σε 5ο ματς μέσα στην έδρα του αντιπάλου κι άλλο να το χάσεις και πάλι στο σπίτι σου. Και φυσικά, σε ενδεχόμενο 2-2 την Πέμπτη, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για σίγουρο πρωταθλητή, όσον αφορά τον Παναθηναϊκό. Το άγχος θα πάει στους πράσινους και ο Ολυμπιακός θα πάει για τον τελικό των τελικών με άλλη ψυχολογία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments