Lifestyle

Δήμητρα Μέρμηγκα: Ο παραμυθένιος γάμος της με τον Γιάννη Κούστα

Δήμητρα Μέρμηγκα: Ο παραμυθένιος γάμος της με τον Γιάννη Κούστα
Η Δήμητρα Μέρμηγκα με τον Γιάννη Κούστα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Σε ένα παραμυθένιο τοπίο και σε μια ονειρική τελετή ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Δήμητρα Μέρμηγκα.

Το ζευγάρι είχε περίπου 250 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν όλη την η αφρόκρεμα των επιχειρήσεων και της ναυτιλίας Ευρώπης και Αμερικής.

H τελετή έγινε στις 19.00 ώρα Ιταλίας, ενώ δόθηκε καθιστό δείπνο στους κήπους της παραμυθένιας βίλας Τritone στο Σορέντο, με θέα τις δαντελωτές ακρογιαλιές και μενού καθαρά ιταλικό. Iταλική ήταν και η μουσική που έντυσε την βραδιά, ενώ το μοναδικό art de la table διέθετε κάτι από Italian chic με άσπρες και πράσινες ορντανσίες και αντίκες πορσελάνινα σερβίτσια.

Οι τριήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή, οπότε σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα θα γίνει Celebration Party στο πιο σικάτο στέκι της περιοχής, το φημισμένο La Corsa del Sogno με dress code Island Chic και διασκέδαση από τον αγαπημένο τραγουδιστή του ζευγαριού, Αντώνη Ρέμο, ενώ αύριο μεσημέρι θα προσφερθεί brunch στην πολυτελή θαλαμηγό «Belita» του εφοπλιστή και αμέσως μετά οι καλεσμένοι θα αποχωρήσουν.

Οι κουμπάροι στο μυστήριο ήταν τρεις, ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, η Βασιλίνα Φλωρίδη -μέλος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας- και η άκρως κοσμική Εύα Λυμπεροπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments