Αθλητισμός

Μουντιάλ Live: Ο ημιτελικός ανάμεσα σε Γαλλία – Βέλγιο

Μουντιάλ Live: Ο ημιτελικός ανάμεσα σε Γαλλία – Βέλγιο
Παρακολουθήστε Live τον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο.

Στην Αγία Πετρούπολη, Γαλλία και Βέλγιο θα παλέψουν για το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ 2018.

Η προϊστορία είναι με το Βέλγιο, καθώς οι “κόκκινοι διάβολοι” σε 73 αγώνες έχουν 30 νίκες ενώ οι Γάλλοι 24. Τα υπόλοιπα 19 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

  • ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΑΛΛΙΑ

Λορίς, Παβάρ,Βαράν, Ουμτιτί, Ερναντές, Καντέ, Πογκμπά, Ματουϊντί, Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Ζιρού.

-ΒΕΛΓΙΟ

Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Βιτσέλ, Φελαϊνί, Ντεμπελέ, Τσαντλί, Ντε Μπράινε, Αζάρ, Λουκακού.

Να θυμίσουμε ότι η Γαλλία απέκλεισε, στα νοκ άουτ παιχνίδια, την Αργεντινή με 4-3 και την Ουρουγουάη με 2-0, ενώ το Βέλγιο κέρδισε την Ιαπωνία με 3-2 και τη Βραζιλία με 2-1. Παρακολουθήστε Live τον αγώνα από το pagenews.gr

1′ Ξεκίνησε το ματς. Στη σέντρα η ομάδα της Γαλλίας.

2-4′ H Γαλλία έχει την κατοχή της μπάλας. Το Βέλγιο πιέζει ψηλά για κάποιο λάθος.

5-8′ Οι Βέλγοι έχουν πάρει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Δείχνουν δραστήριοι και έτοιμοι να απειλήσουν με την πρώτη ευκαιρία.

8-13′ Μικρή υπεροχή για τους “κόκκινους διαβόλους” χωρίς ωστόσο να έχουν απειλήσει ιδιαίτερα. Επικίνδυνη και η Γαλλία όποτε παίρνουν την μπάλα Γκριεζμάν και Εμπαπέ. Καμία αξιόλογη φάση μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

13′-17′ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Αζάρ. Ο Βέλγος επιχειρεί το διαγώνιο σουτ, αλλά αυτό περνά λίγο έξω από δεξί δοκάρι του Λιορίς.

17′- 23′ Πρώτη φάση και για την Γαλλία. Ο Ματουιντί επιχειρεί μακρινό σουτ αλλά ο Κουρτουά μπλοκάρει σταθερά. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Αζάρ και πάλι με φανταστική ενέργεια λίγο έλειψε να κάνει το 1-0 αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ. Στο 21′ ο Βερτόνχεν σουτάρει και ο Λιορίς αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Πιέζει αρκετά το Βέλγιο για το γκολ.

Το σουτ του Εντέν Αζάρ:

Η φάση του 22′ για το Βέλγιο:

https://twitter.com/Futbol_Matrix/status/1016749879870345217

23′-29′ Το Βέλγιο συνεχίζει να έχει την άτυπη υπεροχή της μπάλας. Η Γαλλία προσπαθεί να βρει χώρους για να απειλήσει.

29′-35′ Η Γαλλία αρχίζει να κάνει αισθητή τη εμφάνισή της μπροστά από την εστία του Κουρτουά. Στο 32′ ο Ντεμπελέ σταματάει με ωραία αμυντική προσπάθεια τον Ζιρού πριν σουτάρει και στην συνέχεια της φάσης ο Γκριεζμάν σουτάρει άουτ. Στο 34΄άλλη μια καλή στιγμή για τους Γάλλους με τον Ζιρού να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την ωραία πάσα του Εμπαπέ.

39′ Κοντά στο 1-0 η Γαλλία. Ο Εμπαπέ δίνει μέσα στην περιοχή στον Παβάρντ και εκείνος από κοντά πλασάρει την εστία του Βελγίου, αλλά ο Κουρτουά διώχνει σε κόρνερ.

40′-44′ Το Βέλγιο έχει την κατοχή της μπάλας, παρόλο τα επιπόλαια λάθη στον χώρο του κέντρου. Μετά τις συνεχόμενες ευκαιρίες των Βέλγων, οι Γάλλοι φαίνεται να έχουν απαντήσεις και να ανεβαίνουν σιγά σιγά στο γήπεδο.

45′ Ένα λεπτό επιπλέον χρόνος. Ευκαιρία για το Βέλγιο. Η μπάλα έρχεται μπροστά τον Λουκάκου, αλλά εκείνος ανέτοιμος δεν μπορεί να σκοράρει. ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ / ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ 0-0 ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′-50′ Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ξανά για το Βέλγιο. Ο Λουκάκου παίρνει την κεφαλιά από τον Βαράν, έπειτα από σέντρα του Βίτσελ αλλά στέλνει την μπάλα άουτ. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο οι Βέλγοι μπήκαν πιο κεφάτοι στο γήπεδο και προσπαθούν να βρουν διόδους για να σπάσουν την γαλλική άμυνα.

  • ΓΚΟΛ ΣΤΟ 50′ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΜΤΙΤΙ

Ο Γκριεζμάν εκτελεί το κόρνερ και ο στόπερ της Μπαρτσελόνα παίρνει την κεφαλιά από τον Φελαινί και στέλνει την μπάλα στην εστία των Βέλγων.

55′ Η Γαλλία παίρνει αρκετή ψυχολογία από το γκολ και συνεχίζει να πιέζει ψηλά για ένα δεύτερο γκολ.

Το γκολ του Ουμτιτί:

https://twitter.com/BarcaMediaAcc/status/1016762111966392320?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1016762111966392320&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsroom.gr%2F2018%2F07%2F10%2Ffarmakeri-kefalia-apo-ton-oumtiti-1-0-i-gallia-vid%2F

56′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία. Κάθετη του Εμπαπέ με τρομερό “τακουνάκι” στον Ζιρού, που όμως είδε τον Ντεμπελέ να του βάζει σωτήρια κόντρα και να γλιτώνει την ομάδα του από το 2-0.

60′ Αλλαγή για το Βέλγιο 0 Μέρτενς στη θέση του Ντεμπελέ.

63′ Κίτρινη κάρτα στον Αζάρ.

65΄Μοναδική ευκαιρία για το Βέλγιο με τον Φελαινί. Ο Βέλγος παίρνει την κεφαλιά μετά την σέντρα του Μέρτενς και την στέλνει λίγα εκατοστά έξω από την εστία του Λιορίς.

70′ Άρχισαν τα σκληρά μαρκαρίσματα στο παιχνίδι. Το Βέλγιο προσπαθεί να ισοφαρίσει, αλλά η ταχύτητα των Γάλλων από την μέση και μπροστά τους κάνει λίγο πιο σκεπτικούς πριν ξεκινήσουν κάποια προσπάθεια.

71′ Κίτρινη κάρτα στον Αντερβάιρελν. Οι Γάλλοι δεν δείχνουν να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και διαχειρίζονται με ευκολία το 1-0, με τους Βέλγους να αγχώνονται όσα ο χρόνος κυλά.

80′ Αλλαγή για το Βέλγιο. Ο Καράσκο στη θέση του Φελαϊνί

81′ Κεραυνός από τον Βίτσελ και ο Λιορίς αποκρούει δύσκολα. Προσπαθούν οι Βέλγοι συνεχόμενα τα τελευταία λεπτά, αλλά οι Γάλλοι κρατούν το 1-0 και είναι αγκαλιά με τον τελικό.

85′ Αλλαγή για την Γαλλία. Ο Ενζονζί στη θέση του Ζιρού

Έξι επιπλέον λεπτά για το τελευταίο σφύριγμα. Ένταση στο ματς τα τελευταία λεπτά. Κίτρινες κάρτες σε Εμπαπέ και Βερτόνχεν.

Νέα αλλαγή για το Βέλγιο. Ο Μπατσουαγί στη θέση του Τσαντλί στο 90+1

90+5 Αγγίζει το 2-0 η Γαλλία. Ο Τολισό πλασάρει αλλά ο Κουρτουά διώχνει σε κόρνερ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments