Αθλητισμός

Νέο ταξίδι Νταμπίζα – Στη Γερμανία για μεταγραφή

Νέο ταξίδι Νταμπίζα – Στη Γερμανία για μεταγραφή
Τρέχει ο Νταμπίζας για να κλείσει υποθέσεις.

Το θέμα του Αργύρη Καμπετσή έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, αφού ο Δώνης τον ήθελε στον Παναθηναϊκό άμεσα και τον ήθελε από την πρώτη μέρα της ομάδας στην Ολλανδία. Όμως η Ντόρτμουντ δεν έχει δώσει ακόμα τη συγκατάθεσή της για να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, με τους πράσινους να είναι στα… κόκκινα.

Ο Νίκος Νταμπίζας μετά την Αγγλία ετοιμάζεται για να πάει στη Γερμανία. Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, τον θέλουν να είναι ήδη εκεί. Ο λόγος; Μα φυσικά ο Καμπετσής. Να συζητήσει από κοντά με την Ντόρτμουντ και ει δυνατόν να φύγει από εκεί έχοντας τις υπογραφές και του παίκτη και της ομάδας. Και να πάει στην Ολλανδία παρέα με τον νεαρό επιθετικό.

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Καμπετσής. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νταμπίζας θα κάνει επαφές και με άλλους συλλόγους, κυρίως για αμυντικούς ποδοσφαιριστές, μήπως και βρει κάποιον παίκτη με τα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο προπονητής.

Φυσικά, πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την άμυνα παραμένει ο Πραξιτέλης Βούρος, αλλά είναι ακόμα άγνωστο πόσο καιρό θα χρειαστεί να περιμένουν οι πράσινοι και αν θα τα καταφέρουν, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν υπάρχει τελικά ρήτρα από πλευράς Ολυμπιακού για τον παίκτη. Κάτι που αν ισχύει, πιθανότατα θα φέρει ναυάγιο στην υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments