Αθλητισμός

Στην Αγγλία για “Αμπέντ” και… Έλληνα ποδοσφαιριστή ο Νταμπίζας

Στην Αγγλία για “Αμπέντ” και… Έλληνα ποδοσφαιριστή ο Νταμπίζας
Όλες οι λεπτομέρειες για το μεταγραφικό ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Στην Αγγλία για μεταγραφικό στόχο βρίσκεται ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού προσπαθεί να «τρέξει» το πλάνο για την δημιουργία της ομάδας με τα σοβαρά προβλήματα που έτσι και αλλιώς έχει να αντιμετωπίσει με τις πληροφορίες να τον θέλουν να αναζητά στο Νησί επιθετικό ή αμυντικό κάτω των 23 ετών.

Περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως όλα δείχνουν πως πρόκειται για σημαντική εξέλιξη στην προσπάθεια που γίνεται να βρεθούν αξιόλογες λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ παρά τους σοβαρούς περιορισμούς που υπάρχουν.

Ο Νταμπίζας ψάχνει επί της ουσίας μια περίπτωση σαν κι αυτή του Μεχντί Αμπέντ, που είχε φέρει στον Παναθηναϊκό στην προηγούμενη θητεία του. Έναν ποδοσφαιριστή, δηλαδή, που θα κάνει τη διαφορά, με τους πράσινους να τον αποκτούν με τη μορφή δανεισμού.

Πάντως, υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που λένε πως ο Νταμπίζας έχει πάει στο Νησί για Έλληνα ποδοσφαιριστή και θα βρεθεί εκεί με τους ατζέντηδές του, πριν πάει στην Ολλανδία για την προετοιμασία. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments