Αθλητισμός

Τινάζει την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος – Πανίσχυρος ο Παναθηναϊκός μ’ αυτή τη μεταγραφή

Τινάζει την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος – Πανίσχυρος ο Παναθηναϊκός μ’ αυτή τη μεταγραφή
Τα χρήματα που βάζει ο Γιαννακόποπουλος και ο παίκτης που φέρνει.

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, να κάνει ακόμα μια οικονομική υπέρβαση και να φέρει ένα 4αρι από το… πάνω ράφι είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την αποχώρηση του Μάρκους Ντένμον για την Κίνα.

Ο Παναθηναϊκός εξοικονομεί πολύ μεγάλος μέρος των χρημάτων και ήδη από χθες έχει διαρρεύσει η πληροφορία πως αυτά τα χρήματα θα πάνε για τη μεταγραφή του επιπλέον ψηλού που θα έρθει για να καλύψει το κενό που άφησε ο Κρις Σίνγκλετον.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και όσα αποκαλύπτει και στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα Livesport, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να σπαταλήσει έως και 800.000 ευρώ προκειμένου να βρει τον παίκτη που θα έρθει και θα… κουμπώσει στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο παίκτης αυτός μπορεί να είναι ο Οκάρο Ουάιτ, για τον οποίο σας γράψαμε χθες, ωστόσο οι πράσινοι με περισσότερα χρήματα διαθέσιμα πλέον, έχουν τη δυνατότητα να βγουν στην αγορά και να ψάξουν κάτι ακόμα καλύτερο προκειμένου να ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που θα κάνουν για να βρεθούν στο Final Four της επόμενης σεζόν που είναι και ο μεγάλος τους στόχος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments