Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το φαβορί Οκάρο και η… έκπληξη με Ράντολφ

Παναθηναϊκός: Το φαβορί Οκάρο και η… έκπληξη με Ράντολφ
Η αποχώρηση του Ντένμον ανοίγει το μπάτζετ και φέρνει τεσσάρι από το... πάνω ράφι στον Παναθηναϊκό.

Ο Άντονι Ράντολφ τον περασμένο μήνα βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ, με τον Πάμπλο Λάσο να θέλει να τον αποδεσμεύσει κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του και της απειθαρχίας που επιδείκνυε σε πολλές περιπτώσεις.

Ωστόσο, πριν από 10 μέρες κι ενώ είχαν ακουστεί ήδη αρκετές ομάδες ως πιθανές για την απόκτησή του σε περίπτωση που τον αποδέσμευε η Ρεάλ, ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον Σλοβένο φόργουορντ και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα να τον κρατήσει, μιας και έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Θα τον κρατήσει πράγματι ή αν βρει μια καλή οικονομικά πρόταση θα τη δεχτεί και θα αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του;

Είναι αλήθεια πως εκείνες τις μέρες που ο Ράντολφ… έφευγε από τη Μαδρίτη, ο Παναθηναϊκός ήταν μία από τις ομάδες που είχε γραφτεί πως θα κάνει κίνηση αν πάρει την ελευθέρας του. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, τώρα που αποχώρησε ο Ντένμον και υπάρχει διαθέσιμο μπάτζετ στους πράσινους για μεταγραφή από το… πάνω ράφι στη θέση “4” να πάει για την υπέρβαση.

Πιθανότητες; Όχι πολλές αν σκεφτεί κανείς πως ο Λάσο από τη στιγμή που δεν άφησε τον παίκτη πριν λίγες μέρες, δύσκολα θα έδινε τη συγκατάθεσή του για να πάει σε μια ομάδα ανταγωνίστρια προς τη Ρέαλ.

Φαβορί ο Οκάρο

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν, ο Οκάρο Ουάιτ παραμένει ψηλά στη λίστα Πασκουάλ και Παναθηναϊκού για τη θέση “4”. Είναι ο παίκτης που… κουμπώνει άριστα στα σχέδια του Καταλανού προπονητή.

Όμως ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να τον περιμένει λίγες μέρες ακόμα μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το NBA και αν ο πρώην παίκτης του Άρη αγωνιστεί εκεί τελικά. Αν δεν βρει συμβόλαιο, τότε ο Παναθηναϊκός μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments