Lifestyle

Φάνης Μουρατίδης: Η δουλειά που μετάνιωσε, τα χρήματα που δεν χάρηκε και η αιχμηρή ατάκα για τη «μαρκίζα»

Φάνης Μουρατίδης: Η δουλειά που μετάνιωσε, τα χρήματα που δεν χάρηκε και η αιχμηρή ατάκα για τη «μαρκίζα»

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Φάνης Μουρατίδης: Η δουλειά που μετάνιωσε, τα χρήματα που δεν χάρηκε και η αιχμηρή ατάκα για τη «μαρκίζα»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Φάνης Μουρατίδης, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ντέρτι», μίλησε για τις επαγγελματικές επιλογές του

Ο Φάνης Μουρατίδης, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ντέρτι», μίλησε για τις επαγγελματικές επιλογές του και τη σημασία που δίνει στην ουσία της δουλειάς και όχι στη μαρκίζα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Σε συνέντευξή του στο «Τύπος TV» και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου, αποκάλυψε πως μόνο μία φορά έκανε δουλειά για οικονομικούς λόγους, μια επιλογή που τελικά μετάνιωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

«Μία φορά μόνο! Ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί είχα οικονομική αγωνία. Έκανα αυτό το ολίσθημα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι επιτυχία, για εμένα, είναι η δυνατότητα της επιλογής. Να μπορώ να επιλέγω ποια δουλειά είναι πιο κοντά σε αυτό που θα με κάνει να είμαι χαρούμενος, όχι να μου δώσει την αίσθηση ότι θα είμαι “καραπρωταγωνιστής”.»

Στην ερώτηση αν μπήκε ποτέ στη λογική του «σταρ της μαρκίζας», ο ηθοποιός απάντησε πως η πραγματική αξία ενός καλλιτέχνη βρίσκεται σε αυτό που αφήνει στον θεατή.

«Η βασική αξία είναι τι αφήνεις στη μνήμη του θεατή. Αν δεν έχει τίποτα να θυμάται από εσένα, τι νόημα έχει η μαρκίζα; Πρώτο όνομα είναι αυτός που ό,τι υπόσχεται στον θεατή, το υλοποιεί και με το παραπάνω.»

Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο