Αθλητισμός

Ανοιχτό ακόμα του Καρέλη, αποφασίζει ο Λουτσέσκου

Ανοιχτό ακόμα του Καρέλη, αποφασίζει ο Λουτσέσκου
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Καρέλη, παρά την έλευση του Ακπόμ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έφερε και να κλείνει τον Ακπόμ, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως σταματάει τις επαφές και τις συζητήσεις με τον Νίκο Καρέλη, για τον οποίο θα υπάρξει οριστική εξέλιξη μετά τη ρεβάνς με τη Βασιλεία στην Ελβετία.

Σύμφωνα με το “Sportime”, o ΠΑΟΚ τα έχει βρει προφορικά τόσο με την Γκενκ, όσο και με τον διεθνή επιθετικό, αλλά κρατάει σταντ μπάι την περίπτωσή του, μέχρι να αποφανθεί οριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου αν θα προχωρήσει στην απόκτησή του.

Και σε περίπτωση που δώσει τη συγκατάθεσή του, τότε ο δικέφαλος θα προχωρήσει το θέμα, με τον Λουτσέσκου να υπολογίζει τον Καρέλη περισσότερο για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, παρά για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Καρέλης, άλλωστε, έχει αγωνιστεί στο πλάι και στα χρόνια που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό, με την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του από τους πράσινους.

Ο Λουτσέσκου δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό σχετικά με την ποιότητα του παίκτη, αλλά κάνει δεύτερες σκέψεις για την ετοιμότητά του και για το γεγονός πως έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του. Οι πιθανότητες για το “ναι” δεν είναι πολλές, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αμέσως μετά τη ρεβάνς με τη Βασιλεία. Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί, θα αυξηθούν οι πιθανότητες να δούμε τον Έλληνα επιθετικό στα ασπρόμαυρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments