Lifestyle

Αυτή την γυναίκα θέλουν όλες οι ομάδες για πρόεδρο [pics]

Αυτή την γυναίκα θέλουν όλες οι ομάδες για πρόεδρο [pics]
Η Ρούλα Πατήλα είναι το όνειρο κάθε φίλαθλου. Η πρώην πρόεδρος της ΑΕ Ζαφυρίου είναι ένα γνήσιο football-girl που κερδίζει τις εντυπώσεις, από όλες τις... απόψεις.

Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που οι ομάδες “σκίζονται” να καλύψουν τα κενά τους. Στο μυαλό μας έρχεται ένα δροσερό πανέμορφο κορίτσι το οποίο είχε παίξει μεγάλη “μπάλα” πριν μερικά χρόνια. Και δεν μιλάμε από τη θέση του επιθετικού, η του σέντερ μπακ, αλλά από τη θέση του παράγοντα και συγκεκριμένα από τη θέση του προέδρου. Η Σπυριδούλα Πατήλα ήταν και θα είναι η πρόεδρος της καρδιάς μας. Έχει διατελέσει πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, της ΑΕ Ζεφυρίου, δημοτική σύμβουλος και είναι ένα αυθεντικό football girl, όπως επισημαίνει στο λογαριασμό της στο instagram.

Άλλοτε με ξανθό μαλλί, άλλοτε με μελαχρινό ενίοτε και με κόκκινες αποχρώσεις η Σπυριδούλα, Ρούλα για τους φίλους, έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο και την πολιτική. Σε ηλικία 23 ετών έγινε πρόεδρος της ομάδας του Ζεφυρίου ενώ όταν πήγαινε στο γήπεδο γινόταν χαλασμός από τα επιφωνήματα. Δεν είναι τυχαίο όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι σε έναν αγώνα που η ομάδα της έχανε με σκορ 5-0 ο διαιτητής επειδή την είχε συμπαθήσει είχε δώσει τρια πέναλτι υπέρ της ομάδας της. Η Ρούλα Πατήλα αν και έχει μπει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της παραμένει σέξι και δεν χάνει ποτέ την θηλυκότητα της.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments