Τεχνολογία

Delta updates για Windows 10

Delta updates για Windows 10
Οι πρώτες ενημερώσεις Δέλτα ή Delta Updates είναι διαθέσιμες για τις πλατφόρμες 32 και 64-bit των Windows 10 αλλά και του Windows Server 2016.

Η Microsoft διέθεσε τις νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10 ως μέρος του Patch Tuesday αυτού το μήνα. Όπως φαίνεται όμως η εταιρεία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τα Delta Updates μέσω του Update Catalog.

Oι αθροιστικές ενημερώσεις όπως υποδηλώνει το όνομά τους, είναι σωρευτικές, πράγμα που σημαίνει ότι περιλαμβάνουν όλες τις επιδιορθώσεις που κυκλοφόρησαν νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι οι εγκαταστάτες μεγαλώνουν με κάθε μήνα, καθώς οι αθροιστικές ενημερώσεις συμπεριλαμβάνουν όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις των Windows 10.

Οι ενημερώσεις Δέλτα ή Delta τώρα είναι αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις που συπεριλαμβάνουν μόνο τις αλλαγές που έγιναν από την προηγούμενη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση. Με άλλα λόγια, εάν εγκαθιστάτε τις αθροιστικές ενημερώσεις κάθε μήνα, δεν θα χρειάζεται να κατεβάζετε τον full εγκαταστάτη αλλά μόνο την ενημέρωση Delta που χρειάζεστε.

Έτσι οι ενημερώσεις Delta είναι και θα είναι σημαντικά μικρότερες σε μέγεθος ώστε η εγκατάσταση είναι γρηγορότερη και πολύ πιο εύκολη, ειδικά σε μεγάλα δίκτυα υπολογιστών.

Τα πλεονεκτήματα του μεγέθους των ενημερώσεων Delta φαίνονται για πρώτη φορά με τις ενημερώσεις αυτού του μήνα. Για παράδειγμα η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση των x64 του Windows 10 που κυκλοφόρησε σήμερα φτάνει το 1,1 GB σε μέγεθος, ενώ η αντίστοιχη ενημέρωση Delta είναι σημαντικά μικρότερη στα 700 MB.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments