Μedia

Survivor: Έξαλλος ο Χανταμπάκης με τον ΣΚΑΪ

Survivor: Έξαλλος ο Χανταμπάκης με τον ΣΚΑΪ
Αντέδρασε μέσω Instagram σε όσα του είπε ο Σάκης Τανιμανίδης. Δείτε τι έγραψε.

Σαφείς αιχμές για την παραγωγή άφησε ο Στέλιος Χανταμπάκης μέσω Instagram, με αφορμή όλα όσα ειπώθηκαν από τον Σάκη Τανιμανίδη στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε ότι και από τις δύο ομάδες ανταλλάχτηκαν κάποια αντικείμενα με φαγητό που τους έδωσαν οι ντόπιοι του νησιού.

Αυτή η… αποκάλυψη προκάλεσε την αντίδραση του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος από το αεροδρόμιο του Αγίου Δομίνικου, με ένα μήνυμα στο instagram άφησε αιχμές για την παραγωγή, τονίζοντας πως γνωρίζει ότι γίνεται από την πρώτη στιγμή.

“Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο… και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας… ότι γίνεται στο survivor, μα ότι γίνεται η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης, όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν «και αυτό». Για να μην παρεξηγηθώ και βγω Άγιος ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γ. Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει… Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και στην Ajun media…”

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments