Αθλητισμός

Γι΄αυτή τη φωτογραφία «τελείωσε» ο Κόντε τον Ντιέγκο Κόστα από την Τσέλσι

Γι΄αυτή τη φωτογραφία «τελείωσε» ο Κόντε τον Ντιέγκο Κόστα από την Τσέλσι
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία και στην Ισπανία, μια φωτογραφία ήταν η αιτία ώστε ο Αντόνιο Κόντε να πάρει οριστικά και αμετάκλητα την απόφαση να «τελειώσει» από την Τσέλσι τον Ντιέγκο Κόστα. n

Έτσι κι αλλιώς, οι δύο άνδρες είχαν τα… θεματάκια τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, με τον Ιταλό τεχνικό να επικρίνει δημόσια τον Ισπανό επιθετικό για τα παραπανίσια κιλά του και τον παίκτη να «απαντά» με… εφόδους στους μπουφέδες του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν φήμες περί αποχώρησης του Ντιέγκο Κόστα τον περασμένο Ιανουάριο, αυτός έβγαλε τη σεζόν, αλλά δεν πρόκειται να συνεχίσει και την επόμενη.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, τα σχετικά ρεπορτάζ ο Κόντε είχε λάβει την απόφαση για την απομάκρυνση του Ισπανού από τον περασμένο Νοέμβριο όταν κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία που τον έκανε έξαλλο…

Σε αυτή την φωτογραφία ο Ντιέγκο Κόστα ήταν με τον Ντιέγο Σιμεόνε σε κοινή έξοδό τους στη Μαδρίτη. Ουδέν μεμπτό, ωστόσο τα χαμογελάκια και οι πόζες δεν άρεσαν καθόλου στον Κόντε, ο οποίος από τότε «ξέγραψε» τον ποδοσφαιριστή του και απλά περίμενε το τέλος της σεζόν για να του το ανακοινώσει.

Κόστα και Σιμεόνε θα μπορούσαν να συζητούν για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Ατλέτικο, κάτι που είναι γνωστό ότι αποτελούσε επιθυμία και των δύο, ωστόσο δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους «ροχιμπλάνκος».

Αυτή είναι η… επίμαχη φωτογραφία:

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments