Διεθνή

“Καταζητείται. Είναι οπλισμένος κι επικίνδυνος” (pic)

“Καταζητείται. Είναι οπλισμένος κι επικίνδυνος” (pic)
Σε όλη την Ευρώπη αναζητεί η αστυνομία τον Γιουνές Αμπουγιακούμπ, τον νεαρό Μαροκινό που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο οδηγός του λευκού βαν που σκότωσε 13 ανθρώπους στον πεζόδρομο της Λας Ράμπλας.

«Είναι επικίνδυνος και μπορεί να είναι οπλισμένος. Καταζητείται ως ο φερόμενος δράστης της επίθεσης στη Βαρκελώνη στις 17 Αυγούστου. Ήταν ο οδηγός του βαν».

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ισπανικής αστυνομίας σχετικά με τον Γιουνές Αμπουγιακούμπ, τον νεαρό Μαροκινό που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο οδηγός του λευκού βαν που σκότωσε 13 ανθρώπους στον πεζόδρομο της Λας Ράμπλας κατά την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Πέμπτης στη Βαρκελώνη.

Στην ίδια ανακοίνωση επισυνάπτονται και τέσσερις φωτογραφίες του Αμπουγιακούμπ, οι τρεις εκ των οποίων είναι από κάμερα ασφαλείας και έχουν καταγραφεί πριν την επίθεση.

Ο νεαρός Μαροκινός, σύμφωνα με την περιγραφή των ισπανικών αρχών «είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, έχει ύψος περίπου 1,80μ., σκοτεινά χαρακτηριστικά, κοντά μαλλιά και ίσως έχει μούσι».

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι ο Αμπουγιακούμπ να έχει διαφύγει στη Γαλλία διαμέσου των Πυρηναίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments