Lifestyle

Μιρκέτα Βιδάλη: Η κοπέλα του Καπίνο έγινε μοντέλο για την Χάιντι Κλουμ (pics)

Μιρκέτα Βιδάλη: Η κοπέλα του Καπίνο έγινε μοντέλο για την Χάιντι Κλουμ (pics)
Η Μιρκέτα Βιδάλη βρέθηκε στην τελευταία επίδειξη μόδας της Χάιντι Μπλουμ.

H Χάιντι Κλουμ και η Lidl γιόρτασαν με 350 καλεσμένους, ανάμεσά τους οι Nina García, Zac Posen, Shaun Ross αλλά και οι Ελληνίδες Βίκυ Καγιά και Μιρκέτα Βιδάλη, η κοπέλα του Στέφανου Καπίνο, την παγκόσμια πρεμιέρα της συλλογής Esmara by Heidi Klum σε ένα εντυπωσιακό super market Lidl #LETSWOW στη Νέα Υόρκη.

Η οικοδέσποινα Heidi Klum μαζί με άλλα μοντέλα παρουσίασαν για πρώτη φορά και τα 84 κομμάτια της συλλογής μέσα σε έναν πρωτότυπο διάδρομο.

Αντί για την κλασική πασαρέλα, η εταιρεία παρουσίασε τη συλλογή σε έναν διαδραστικό διάδρομο super market, που πραγματοποιούσε τη σύνδεση με το υπόβαθρο της Lidl με τρόπο δημιουργικό και ευφάνταστο. 

Στο πλαίσιο της δίωρης επίδειξης, η Heidi Klum και 35 ακόμη μοντέλα παρουσίασαν και τα 84 κομμάτια της συλλογής, όπως λεοπάρ μποτάκια, σακάκια με παγιέτες και δερμάτινα τζάκετ. Τα διαφορετικά look των μοντέλων υποδεικνύουν τις αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών που προσφέρει η συλλογή.

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος και καλύτερη χρονική στιγμή για να παρουσιάσουμε τη διεθνή συλλογή μας από τη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Αυτό ήταν και το σημείο απ’ όπου ξεκίνησε εντατικά η συνεργασία μας με τη Heidi Klum. Στη Lidl Hellas ανυπομονούμε για την έναρξη των πωλήσεων στις 18 Σεπτεμβρίου.

Εμπειρία για όλους

Εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους οι Nina García, Zac Posen, Shaun Ross αλλά και οι Ελληνίδες Βίκυ Καγιά και Μιρκέτα Βιδάλη διασκέδασαν με φόντο τον διαδραστικό διάδρομο super market μαζί με influencers από όλον τον κόσμο και διάσημους εκπροσώπους του χώρου της μόδας. Η εκδήλωση κατάφερε να ενώσει τον κόσμο της μόδας της Νέας Υόρκης με τη «Μόδα για όλους» της Lidl. Εντυπωσιακά οπτικά εφέ παρακινούσαν τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν και να μοιραστούν την εμπειρία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τη Μιρκέτα Βιδάλη:

✨✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirketa (@mirketa) στις Μάι 9, 2017, 8:11πμ PDT

WINNER : @fotini__ant Κορίτσια διαγωνισμός! Μια τυχερή θα κερδίσει το best seller μαγιό ‘The Cruiser Rib´της @mvmswimwear και έκπτωση 20% για 2 φίλες της για αγορές στο site www.mvmswimwear.com Βήματα 1⃣ Κάντε like στη φωτογραφία, 2⃣Κάντε tag 2 φίλες σας κάτω από τη φωτογραφία 3⃣Ακολουθήστε τη σελίδα της @mvmswimwear στο Instagram Η νικήτρια θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι! Good luck girls!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirketa (@mirketa) στις Ιούλ 3, 2017, 2:21πμ PDT

In love Red @artloveknitwear swimwear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirketa (@mirketa) στις Ιούλ 20, 2017, 1:06πμ PDT

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments